Втори кастинг за политици обяви Слави Трифонов.  На 13 и

...
Втори кастинг за политици обяви Слави Трифонов.  На 13 и
Коментари Харесай

Слави Трифонов обяви втори кастинг за политици

Втори кастинг за политици разгласи Слави Трифонов. 
 Слави към този момент написа програмата за промяна на властта, набира още следовници
На 13 и 14 май дружно с уважаваните от мен сътрудници - лекар Иван Нинов, професор Атанас Раденски и лекар Йордан Бъчваров, ще проведем второ събеседване с тези образовани българи, които обявиха предпочитание да вземат участие в смяната на политическата система, заяви Трифонов в писмо до медиите. 

Публикуваме писмото на Трифонов без редакторска интервенция: 

Уважаеми сънародници, както бях оповестил, аз поведох персонални, самостоятелни срещи със всеки един от тези, които избрахме на последното събеседване. С тях към този момент приготвяме съответни стъпки, които в удобен период могат да се приложат и да доведат до действителна смяна в най-важните браншове на публичния живот. Сектори, които засягат всеки един български жител – като опазване на здравето, стопанска система, финанси, туризъм и т.н. 

Истината е, че измежду тези българи, с които се срещам и работя, измежду тях има хора, които могат да бъдат надалеч по-адекватни от настоящия, по този начин наименуван, политически хайлайф в законодателната и изпълнителната власт.

Междувременно при мен не престават да идват доста писма от наши сънародници от България и чужбина, които желаят да се включат в тази самодейност.

Затова на 13 и 14 май (неделя и понеделник), дружно с уважаваните от мен сътрудници - лекар Иван Нинов, професор Атанас Раденски и лекар Йордан Бъчваров, ще проведем второ събеседване с тези образовани българи, които обявиха предпочитание да вземат участие в смяната на политическата система. 

Слави Трифонов
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР